Ontdek Onze Mobiele Flexibiliteit: De TV Company Flypac FLY1//HD

Welkom bij TV Company, waar we mobiliteit combineren met topkwaliteit in onze Flypac-oplossing. De TV Company Flypac is een revolutionaire mobiele productie-eenheid die alles biedt wat u nodig heeft voor hoogwaardige live producties, waar dan ook.

Ultieme Mobiliteit: Met onze Flypac kunt u uw productie naar elke locatie brengen, of het nu gaat om een afgelegen locatie, een stadion, een congrescentrum of zelfs een open veld. Deze compacte en draagbare eenheid is ontworpen voor maximale mobiliteit en kan snel worden opgezet, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Complete Uitrusting: Ondanks zijn compacte formaat biedt onze Flypac alle benodigde apparatuur voor een professionele productie. Van high-definition camera's en geavanceerde audioapparatuur tot regiesystemen en monitoringstations, we hebben alles wat nodig is om uw evenement vast te leggen met de hoogste kwaliteit.

Flexibiliteit in Actie: De Flypac is ontworpen voor flexibiliteit en aanpasbaarheid. Met modulaire opstellingen kunnen we onze apparatuur aanpassen aan de specifieke eisen van uw productie, of het nu gaat om een live concert, een sportevenement, een bedrijfspresentatie of een televisieshow.

Deskundige Bediening: Achter de Flypac staat ons team van ervaren professionals, klaar om uw productie tot een succes te maken. Met hun expertise en toewijding zorgen ze voor een vlekkeloze uitvoering, van opzet tot afbraak.

Betrouwbaarheid Gegarandeerd: Bij TV Company streven we naar absolute betrouwbaarheid en kwaliteit in al onze diensten. Onze Flypac wordt regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze altijd klaar is om uit te rukken, waar en wanneer dan ook.

Kies voor TV Company en ontdek de vrijheid van onze Flypac voor uw volgende productie. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we uw visie tot leven kunnen brengen, waar u ook bent.

Technical info


Technische info FLY1//HD

Technical info FLY1//HD
PDF – 28,7 KB 13 downloads