Meer camera video captatie is de ideale manier om een tv show, concert of sportwedstrijd in beeld te brengen uit verschillende hoeken. Op deze manier krijgt de kijker het gevoel dat hij zelf midden in de actie zit! Voeg daar de nodige audio bij en het gevoel is compleet. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wil je meer weten over onze diensten en als deze bij u volgende project passen? Aarzel zeker niet om ons even te contacteren. 

Multicamera


Wil je uw volgende tv productie, concert of sportwedstrijd in de beste kwaliteit en door een professionele crew laten vastleggen? Dan is Tv Company je ideale partner! We hebben de nodige mensen en materiaal in huis voor kleine tot grote producties in HD & 4K vast te leggen en dit met maximum 12 camera's. Onze ultramoderne OB van is uitgerust om iedere klus tot een goed eind te brengen.


Livestreams

Het streamen van jou event, show of sportwedstrijd kan de ideale manier zijn om een extra inkomen te genereren of een groter doelpubliek te bereiken. Tv Company heeft een ruime ervaring met streamen op alle bestaande platformen. Onze regiewagen en flypac zijn dan ook volledig uitgerust om deze taken te kunnen uitvoeren. We zorgen voor een stabiele en professionele stream zonder compromissen! Gaat het nu om een ingetogen event of een heuse show? We hebben de expertise en middelen en dit in HD of 4K en volgens tv broadcast normen.