DIT IS WAT WE DOEN

 

Live in ob van 1

Multicamera captatie 

Als het gaat om multicamera registratie zijn we de nummer één keuze. Met onze up to date regiewagen kunnen we zowel kleine als grotere evenementen verzorgen van uitmuntende live beelden. Onze regiewagen is volledig ingericht voor professionele klanten in de tv wereld. We gebruiken de camera's en technologie van Grass Valley die wereldleider is op vlak van tv apparatuur voor live opnames. We beschikken ook over één flypac die we kunnen inzetten op kleinere locaties. Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden te bespreken.  Als het nu gaat om een live opname, tv show of internet stream dan is Tv Company uw ideale keuze. 

 

Een camera crew waar en wanneer jij wil

Nood aan een ervaren cameraman of tv crew? We hebben de juiste personen met het juiste materiaal in een vingerknip voor u klaarstaan. We leveren de juiste mensen voor nieuws opnames, reportages en tv programma's. Bij ons zit je van A tot Z goed! 

 

On the road with our crew
marketing is the future

Sterke content zit in ons bloed 

Als je uw bedrijf of merk wil laten schitteren op tv of online hebben we de juiste tools en mensen. We verzorgen je volledige project in house. Ieder project krijgt zijn eigen projectleider toegewezen die dan jouw aanspreekpunt is voor de volledige realisatie. We denken met de klant mee en zetten ideeën om in sterke content. 

 


Live muziek awards