Hier nemen je u mee in de wereld van multicamera registratie. Tv Company heeft een ruime ervaring hierin, zowel voor tv, concerten, sportwedstrijden en noem maar op...

DE KRACHT VAN BEELDEN

De kracht van beelden heeft zijn doeltreffendheid al meer dan bewezen. Tv Company is de ideale partner om deze beelden vast te leggen. Multicamera registratie is hiervoor het ideale middel. Aan de hand van meerdere camera standpunten kunnen we de uitzending uit verschillende hoeken in beelden brengen, zo is de kijker thuis meer betrokken bij het verhaal, door daar audio aan toe te voegen waant de kijker hem midden in de actie vanaf zijn favoriete plaats. Tv Company heeft een ruime ervaring en middelen om dit te verwezenlijken. Als het nu gaat om een sportwedstrijd, tv show of concert? We helpen je met de juiste beelden, mensen en materiaal.

BEELD IN BEWEGING

Ooit begon het allemaal met statische video standpunten, gelukkig is dit in de jaren veel verbert. Nu is de kunst om alles zo dynamisch mogelijk in beeld te brengen en daar heeft Tv Company de juiste tools voor! Denk maar aan een Dolly (camera op rail systeem), of een camerakraan, wij hebben het allemaal. Ook een steadycam is een mooi vertel middel, denk maar aan de beelden van op Eurosong, Wanneer een cameraman rond een zanger draait. Ook hebben we cablecam systemen en spydercam systemen. We maken het zo dynamisch als je maar wil.

CONTENT WAAR EN WANNEER JIJ WIL 

De tijd dat we alleen maar tv konden kijken op ons vast toestel is al lang verleden tijd. Daarom focussen we ons op alle aspecten van de moderne content verdeling. Tv Company bied dan ook verschillende vormen van media aanlevering. Buiten het standaard aanleveren aan tv, kun je bij ons ook terecht voor het streamen van je content over het internet. we zorgen ervoor dat je beelden terecht komen waar je dat wil, ook heb je 24/7 toegang tot al je content met onze cloud service.

Meer info nodig?

CONTACTEER ONS