Een camera crew die weet ze doet? We hebben ze, Tv Company heeft de juiste mensen om iedere audiovisuele productie van A tot Z te realiseren. Ook kun je bij ons terecht voor de volledige uitwerking van jou volgende marketing concept. Onze ervaren projectleiders nemen je mee in de wondere wereld van reclame en video. We zorgen ervoor dat je content op de juiste plaats terecht komt.

CAMERA CREW

Een ervaren crew / Av crew is essentieel! We zorgen voor de juiste die bij je komende of lopende project passen. Van cameramensen tot productie. We hebben een ruime talent pool waar er zeker een gepast profiel is voor u. Ook het juiste materiaal is belangrijk hierbij, niet iedere productie heeft nu eenmaal dezelfde middelen nodig. Onze ervaren teams zijn snel inzetbaar waar en wanneer je het wil. 

 

POST PRODUCTIE

Wij monteren je beelden tot een verhaal. Met behulp van muziek, animaties, foto’s, logo’s, grafische elementen,… Een professionele vertelstem? Of liever ondertitels? Alles is mogelijk! Ga met onze editor aan het werk in één van onze montagecellen of op de locatie van jouw keuze.

Ondertiteling, Copywriting, D-mat, Voice over acteurs, Stemopnames, Montage, Tv Company helpt je graag verder. 

MARKETING OP MAAT 

Heb je een leuk idee en zoek je een professionele partner voor de uitwerking? Of weet je niet waar te beginnen? Ons team van creatieve mensen staat te popelen om hun creativiteit de vrije loop te laten op jouw productie! Laat Tv Company je volgende partner zijn in uw fantastisch project!

FICTIE PROJECT VOOR OGEN? 

Elke productie vraagt een andere benadering. Onze project manager stelt het juiste team voor je samen en bereid je productie tot in de puntjes voor. Kies bij de opname uit verschillende cameratypes of laat je adviseren bij je materiaal keuze. Als het nu gaat om ENG, EFP of fictie? Tv Company is er voor je! 

Meer info nodig?

CONTACTEER ONS